top 5 aanbieders 1 Condoom.nl 2 Durexwinkel.nl 3 Allecondooms.nl 4 Postcondooms.nl 5 Condoom-anoniem.nl

Speciale condooms

Speciale condooms zijn condooms die net over dat beetje extra beschikken. Denk hierbij aan condooms met ribbeltjes, kleine nopjes of een speciale vorm van glijmiddel. Deze aspecten kunnen bijdragen aan extra stimulans of langdurigere geslachtsgemeenschap. Onze aanbieders beschikken in sommige gevallen ook over speciale condooms voor een andere en bovendien extra ervaring. In dit artikel lees je meer over speciale condooms.  

Ontdek ribbel condooms

Ribbel condooms voorzien een extra stimulans tijdens het vrijen. De ribbels zijn van hetzelfde materiaal als de rest van de condoom. De ribbels zorgen voor een extra sensatie bij zowel jou als je partner. Het is leuk om jouw doorsnee condoom zo nu en dan af te wisselen met een andere condoom in de vorm van een ribbel condoom. Ook bij een ribbel condoom geldt dat deze het meest veilig is wanneer die perfect past. Hiermee dien je dus nadrukkelijk rekening te houden bij de aanschaf. Ribbels doorgaan hoe dan ook een nauwkeurige test alvorens ze geïntroduceerd worden. Een ribbel condoom wordt zodoende gecheckt op onder andere dikte, rekbaarheid en bestendigheid.

Noppencondooms – wat zijn het?

Een noppencondoom is, net als alle andere condooms, een condoom die je beschermt tegen mogelijke zwangerschap. Door middel van een noppencondoom kan de binnenkant van de vagina nadrukkelijker gestimuleerd worden. De noppencondoom dien je geheel passend te gebruiken. Dan zit het namelijk het lekkerste en ben je het nadrukkelijkst verzekerd van veilige geslachtsgemeenschap. Ben je benieuwd naar de werking van een noppencondoom? Probeer het dan zelf uit. Online zijn er tal van aanbieders in condooms die voorzien in noppencondooms.