top 5 aanbieders 1 Condoom.nl 2 Durexwinkel.nl 3 Allecondooms.nl 4 Postcondooms.nl 5 Condoom-anoniem.nl

Postcondooms.nl

Postcondooms.nl is van mening dat niemand ervan houdt om in een supermarkt te staan om condooms te kopen. Vandaar dat de website van postcondooms het mogelijk maakt om dit niet langer te hoeven ervaren. Het online aanschaffen is dankzij postcondooms erg eenvoudig. Door middel van het uitgebreide assortiment vind je hoe dan ook een passende condoom.

Geheel anoniem dankzij Postcondooms.nl

Postcondooms.nl zorgt ervoor dat producten in de vorm van zowel condooms als glijmiddel geheel anoniem besteld kunnen worden. De producten worden namelijk verzonden in een bruine bubbelenvelop of doos. Zodoende is het niet mogelijk om aan de verpakking te zien welke inhoud er zich in het pakketje bevindt. Ook het verzendlabel is op dat gebied geheel misleidend. Bovendien zijn bestellingen die vóór 17:30 uur geplaatst worden, de volgende dag al in huis. Ontdek het uitgebreide assortiment met condooms van absolute topmerken als Durex, Wingman en Pasante.

Betrouwbaarheid

Bij postcondooms zijn niet alleen de condooms veilig. Zo bestel en betaal je middels een beveiligde SSL verbinding. Verder is postcondooms lid van de WebwinkelKeur. Hierdoor ervaar jij extra zekerheid omtrent de aanschaf van condooms. Ook aan het betaalgemak van de klant is gedacht. Zo heb je als klant onder andere de keuze uit betaalmethoden als: iDEAL, PayPal, Creditcard of zelfs achteraf betalen. Wanneer je besluit om een vaste klant te worden bij postcondoom kun je profiteren van spaarpunten die je automatisch bij iedere bestelling krijgt. Deze spaarpunten kun je vervolgens inleveren in ruil voor korting bij volgende bestellingen of zelfs producten die in zijn geheel gratis zullen zijn. 

Terug naar overzicht