top 5 aanbieders 1 Condoom.nl 2 Durexwinkel.nl 3 Allecondooms.nl 4 Postcondooms.nl 5 Condoom-anoniem.nl
Comdoom-anoniem.nl

Comdoom-anoniem.nl

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden kun je op condoom-anoniem.nl jouw condooms geheel eenvoudig en bovendien geheel anoniem bestellen. Condoom-anoniem wilt het bestellen van condooms voor iedereen even eenvoudig maken en het aantal ongemakkelijke momenten in een winkel verleden tijd maken. Op deze pagina kom jij alles te weten over de aanbieder condoom-anoniem.nl

De oorsprong

Condoom-anoniem.nl is in 2004 opgericht met de intentie om iedereen eenvoudig en anoniem aan condooms te laten komen. Inmiddels behoort de aanbieder al meerdere jaren tot de absolute top op het gebied van condoomspecialisten in zowel Nederland als België. Verder was Condoom-anoniem de eerste online webshop die gratis verzending hanteerde. Daarnaast voorziet de winkel je van de juiste producten om zodoende geheel veilig te kunnen vrijen, het gebruiken van juiste condooms en het promoten van veilige geslachtsgemeenschap. 

Doorbreek de taboe

Het is vandaag de dag nog wel eens een taboe: het praten over seks en condooms. Daarom adviseert Condoom-anoniem er naar om deze taboe bespreekbaar te maken. Dit maakt het gebruiken van condooms tevens makkelijker en toegankelijker. Aarzel niet langer en bespreek veilige geslachtsgemeenschap en voorkom problemen in de vorm van seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) of een ongeplande zwangerschap. 

Het assortiment

Naast een sterk groeiend assortiment aan condooms, voorziet Condoom-anoniem ook in glijmiddel en massageproducten. Echter blijft Condoom-anoniem ten alle tijden voornamelijk voorzien in de reeds genoemde doelen. Hierbij is de informatieverstrekking en andere vormen van voorlichting en inlichting van groot belang. Condoom-anoniem werkt, om dit te blijven stimuleren, samen met onder andere GGD's, scholen en jongerencentra. 

Terug naar overzicht