top 5 aanbieders 1 Condoom.nl 2 Durexwinkel.nl 3 Allecondooms.nl 4 Postcondooms.nl 5 Condoom-anoniem.nl

Condooms kopen

Om veilig vrijen te kunnen realiseren dien je natuurlijk in het bezit te zijn van anticonceptiemiddelen. Deze zijn zowel online als in fysieke winkels verkrijgbaar. Het is hierbij van belang om te kijken naar de betrouwbaarheid van de plek waar je besluit je condooms aan te gaan schaffen. Op deze wijze verzeker jij jezelf van goed werkende condooms die op een positieve manier bijdragen aan het voorkomen van een zwangerschap of SOA! In dit artikel lees je meer over condooms kopen.

Condooms kopen in een winkel

Het kopen van condooms in een winkel wordt door velen nog wel eens gezien als ongemakkelijk. Dit is ook wel te begrijpen. Het zou natuurlijk best beschamend kunnen zijn wanneer je een bekende tegenkomt op het moment dat jij net je condooms staat af te rekenen. Om dit op eenvoudige wijze te kunnen voorkomen kun je ervoor kiezen om winkels op rustige momenten te bezoeken of om geheel eenvoudig online condooms te bestellen. 

Online condooms kopen

Wanneer je reeds genoemde situaties liever wenst te vermijden kun je ervoor kiezen om online condooms te kopen. Hier bestel je geheel anoniem vanuit je luie stoel de door jou gewenste condooms. Deze worden vervolgens thuis geleverd zonder dat er ook maar iemand vanaf weet. Op de website van e-rubbers worden de meest betrouwbare en populaire aanbieders op het gebied van condooms weergegeven. De aanbieders die op onze website nader besproken zijn:

  • www.condoomanoniem.nl 
  • www.condoom.nl 
  • www.allecondoom.nl 
  • www.postcondoom.nl 
  • www.durexwinkels.nl 

Bij bovenstaande websites ben  je verzekerd van veilige geslachtsgemeenschap en zodoende ook de preventie van een mogelijke SOA of zwangerschap.